Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Menu

 

Hermitagemenu

 

Voorgerechten:

Rundercarpaccio met rucola, truffelmayonaise, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

Of

Garnalenkroketje met Hollandse garnalen, garnalenbouillon en garnalenmayonaise

 

Hoofdgerechten:

Kabeljauwfilet met kalfssucade, gestoofde zilveruitjes en aardappelzalf

Of

Rose gebraden bavette, stoofvlees met La Trappe Isid’or, aardappelgratin en gemengde groenten

 

Dessert:

Tiramisu met amaretto en karamel-roomijs

 

€ 29.50

 

Eventueel uit te breiden met een:

Crème soep van witlof met gerookte paling en kervel  € 6.50

Kaasplankje met Nederlandse en Belgische kazen met appelkaneel compote en notenbrood   € 9.50

 

 

 

Menu van de chef

Laat u eens verrassen door het enthousiasme van onze keukenbrigade.
Een verrassingsmenu wordt samengesteld uit producten van onze à la carte kaart of specialiteiten die naast de kaart worden aanbevolen.

 

Wijnarrangement

Bij een drie gangenmenu         16,50

Bij een vier gangenmenu          21,50

Bij een vijf gangenmenu          25,50

 

Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.

Wij werken met verse ( streek ) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft houden wij daar graag rekening mee, informeer bij de bediening.  

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Google+