Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Menu

 

Maandmenu

 

Voorgerechten:

Licht gerookte kalfsrosbief met tonijnmayonaise, rucola, zoetzuur en croutons

Of

Hollandse garnalen cocktail met gamba en brioche toast

 

Hoofdgerechten:

Gepocheerde tongfilet met een kruidenkorst, spitskool, venkel, truffelaardappel en kreeftenjus

Of

Parelhoenfilet met spinazie, beukenzwammetjes, gnocchi en dragonroom

 

Dessert:

Tiramisu van stroopwafeltjes met gezouten karamelijs, crumble en stroopwafeltje

Of

Nederlandse kazen met pruimencompote, vijgenbrood en druiven

 

€ 32.50

 

 

Supplement: Friet met mayonaise € 3,50

 

 

 

Favorieten van de chef

Laat u eens verrassen door het enthousiasme van onze keukenbrigade. 

Favorieten van de chef wordt samengesteld uit producten van onze à la carte kaart of specialiteiten die naast de kaart worden aanbevolen.

 

Wijnarrangement

Bij het drie gangenmenu favorieten van de chef        16,50      Bobglaasje     8,50

Bij het vier gangenmenu favorieten van de chef        21,50      Bobglaasje    10,75

 

Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.

Wij werken met verse ( streek ) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft houden wij daar graag rekening mee, informeer bij de bediening.   

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen, pinda’s en noten bevatten. 
 

 

 

 

 

 

 

×
Google+