Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Menu

 

Maandmenu

 

Voorgerechten:

 

Gerookte zalm met roseval aardappeltjes met avocado crème en briochebrood

Of

Wildpate met aardappelkaantjes, portstroopje en notenbrood

Of

Wildbouillon met bospaddenstoelen

 

Hoofdgerechten:

 

Scholfilet met gamba’s, crème van pastinaak, krokant van rode biet en wasabi spongecake

Of

Hazenpeper met een hertenbiefstukje en wildgarnituur

 

Dessert:

 

Chocolade dessert

Of

Paletje van boerenkazen

 

€ 32.50

 

Favorieten van de chef

Laat u eens verrassen door het enthousiasme van onze keukenbrigade. 

Favorieten van de chef wordt samengesteld uit producten van onze à la carte kaart of specialiteiten die naast de kaart worden aanbevolen.

 

Wijnarrangement

Bij een drie gangenmenu         16,50      Bobglaasje     8,50

Bij een vier gangenmenu         21,50      Bobglaasje    10,75

 

Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.

Wij werken met verse ( streek ) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft houden wij daar graag rekening mee, informeer bij de bediening.   

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen, pinda’s en noten bevatten. 
 

 

 

 

 

 

 

×
Google+