Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Menu

 

NAJAARSMENU

Voorgerechten

Vitello tonato, met rucola een tonijn crème en kappertjes

Of

Gemarineerde zalm met rode biet, salade, bosui  en venkel

Of

Wildpate met uienconfituur en portdressing

 

Hoofdgerechten

 

Scholfilet met Noordzeegarnaaltjes, groente linten, aardappelroom en basilicum

Of

Hertenbiefstuk met spruitjes, knolselderij,  rode kool, amandelaardappel en een portsaus

Of

Hazepeper met wildgarnituur

 

Dessert

 

Pannacotta met “dulcey” chocolade en cappuccino ijs

 

€ 29,50

Eventueel uit te breiden met een:

Romig soepje van pastinaak en gamba’s met bieslook      € 6,50

Kaasbordje met appelstroop en kletzenbrood                  € 9,50

 

Menu van de chef

Laat u eens verrassen door het enthousiasme van onze keukenbrigade.
Een verrassingsmenu wordt samengesteld uit producten van onze à la carte kaart of specialiteiten die naast de kaart worden aanbevolen.

 

Wijnarrangement

Bij een drie gangenmenu         16,50

Bij een vier gangenmenu          21,50

Bij een vijf gangenmenu          25,50

 

Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.

Wij werken met verse ( streek ) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft houden wij daar graag rekening mee, informeer bij de bediening.  

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Google+