Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Menu

 

Aspergemenu

 

Voorgerechten:

Krokante asperge met steak tartaar, zoetzure groenten en piccalillymayonaise

Of

Romige soep van asperges, kervel en gerookte paling

 

Hoofdgerechten:

Gegrilde grietfilet met asperges, een crème van pastinaak, verse doperwtjes en een karamel van kreeftenjus

Of

Langzaam gegaarde lamsnek van Hollands weidelam met asperges met aardappelgratin en lamsjus met basilicum

 

Dessert:

Lentedessert met advocaat en aardbeien

 

€ 32,50

 

 

  

Menu van de chef

Laat u eens verrassen door het enthousiasme van onze keukenbrigade.
Een verrassingsmenu wordt samengesteld uit producten van onze à la carte kaart of specialiteiten die naast de kaart worden aanbevolen.

 

Wijnarrangement

Bij een drie gangenmenu         16,50      Bobglaasje     8,50

Bij een vier gangenmenu         21,50      Bobglaasje    10,75

 

Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.

Wij werken met verse ( streek ) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft houden wij daar graag rekening mee, informeer bij de bediening.   

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen, pinda’s en noten bevatten. 
 

 

 

 

 

 

 

×
Google+