Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Menu

 

MAANDMENU

 

Voorgerechten:

Serranoham met meloen, salade, honingdressing en balsamicostroopje

Of

Vispaletje met gerookte zalm, garnalencocktailtje en gerookte paling

Hoofdgerechten:

Scholfilet met een gambastamppotje, basilicum en kreeftenjus

Of

Eendenborst van Nederlandse boerderijeend met pepersaus en zomergroenten

Dessert:

Aardbeien met Marie Brizard, room en vanille-ijs

 

€ 32.50

 

 

  

Menu van de chef

Laat u eens verrassen door het enthousiasme van onze keukenbrigade.
Een verrassingsmenu wordt samengesteld uit producten van onze à la carte kaart of specialiteiten die naast de kaart worden aanbevolen.

 

Wijnarrangement

Bij een drie gangenmenu         16,50      Bobglaasje     8,50

Bij een vier gangenmenu         21,50      Bobglaasje    10,75

 

Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.

Wij werken met verse ( streek ) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft houden wij daar graag rekening mee, informeer bij de bediening.   

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen, pinda’s en noten bevatten. 
 

 

 

 

 

 

 

×
Google+