Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Menu

 

Maandmenu

 

Voorgerechten:

Carpaccio van licht gerookte runder zijlende met rucola, pesto, pijnboompitjes en krokantje van Parmezaan

Of

Vispaletje met gerookte zalm, garnalencocktailtje en gerookte paling

Of

Dubbel getrokken bouillon van ossenstaart met selder en Madeira

 

Hoofdgerechten:

Gepocheerde tongfilet met dille boter, spitskool, venkel en roseval aardappel

Of

Langzaam gegaarde kalfswang met La Trappe Isidor en rosé gebakken Kalfsbiefstuk, gekonfijte aardappeltjes en knolselderij

 

Dessert:

Aardbeien Romanoff met vanille-ijs

 

€ 32.50

 

 

 

  

Menu van de chef

Laat u eens verrassen door het enthousiasme van onze keukenbrigade.
Een verrassingsmenu wordt samengesteld uit producten van onze à la carte kaart of specialiteiten die naast de kaart worden aanbevolen.

 

Wijnarrangement

Bij een drie gangenmenu         16,50      Bobglaasje     8,50

Bij een vier gangenmenu         21,50      Bobglaasje    10,75

 

Kindergerechten worden in overleg met de ouders samengesteld.

Wij werken met verse ( streek ) producten en alle gerechten worden à la minute bereid. Omdat we continuïteit en kwaliteit nastreven kan het gebeuren dat u bij drukte iets langer op uw gerecht moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Wanneer u een allergie of intolerantie heeft houden wij daar graag rekening mee, informeer bij de bediening.   

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen, pinda’s en noten bevatten. 
 

 

 

 

 

 

 

×
Google+