Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Historie

De vriendelijke gezichtjes van de bloemetjes op het terras verwelkomen u en uw tafelgenoten. Voor een kleine lunch of een uitgebreid diner bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom. De keuken is open van 12.00 tot 20.30 uur. De lunchkaart kan gebruikt worden tot 18.00 uur. Indien het u hier goed bevalt, stellen we het enorm op prijs als u dit doorgeeft aan vrienden en bekenden. Velen weten de weg al te vinden toch zijn wij u dankbaar indien u anderen op onze herberg attendeert.

Wist u dat: De pittoreske, idyllische, zelfs sprookjesachtige hoeve is ontworpen door Lies Potters en Anton Pieck, vrienden van de eerste eigenaar Piet van Opstal, die het gebouwd heeft. 

Lies Potters en Anton Pieck kwamen met een ontwerp en op 26 februari 1962 was de Hermitage een feit. De eerste eigenaar, is met een vrachtwagentje België ingereden om daar het ( oude ) bouwmateriaal bij elkaar te sjacheren. De vijver is in 1962 ook uitgegraven. Het historische klokkentorentje dat eertijds op het raadhuisje van Haaren stond, is onlangs door de Oisterwijkse siersmid Nicolas Müller Jabusch gerenoveerd.

De lokatie is uitermate geschikt voor lunch en diner, het organiseren van een besloten feest, bruiloft, vergadering of gewoon een heerlijk kopje koffie.

Vanaf 8 personen raden we u aan een menu te kiezen, dit om de doorstroom van de keuken te waarborgen zodat ook andere gasten van een vlot diner kunnen genieten. Indien u met familie of bedrijf een bijzondere gelegenheid wil vieren, bent u van harte welkom voor een kennismaking, we maken graag een offerte op maat, aangepast op uw specifieke wensen.

Sinds 19 juni 2008 is Boshuys Hermitage ingewijd als Caveau van de Confrerie du Sabre D'Or, voor meer informatie verwijzen wij u naar de site www.lesabredor.nl.

Dinsdag zijn onze sluitingsdag. Kortom van woensdag tot en met maandag wacht u dan vanaf 10.00 uur een warm onthaal bij Boshuys Hermitage te Oisterwijk.

U bent welkom!!!

Team Hermitage

 

×
Google+